Discovery si Vodafone aduc discovery+ in Romania

Discovery, Inc. si Vodafone au semnat un parteneriat pe termen lung, prin care clientii Vodafone din 12 tari europene vor continua sa se bucure de continutul unic al portofoliului Discovery. Ei vor colabora si pentru a aduce discovery+ abonatilor Vodafone din Europa. discovery+ este serviciul de streaming care aduce la un loc continutul si brandurile emblematice ale Discovery din intreaga lume.

Parteneriatul vizeaza clientii Vodafone de TV si de telefonie mobila din Romania, Cehia, Ungaria, Marea Britanie*, Germania, Turcia*, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda si Islanda. Acestia vor putea urmari continutul favorit al brandurilor Discovery, colectia despre istoria naturii BBC, dar si oferta premium de sport gazduita de Eurosport.

* In Marea Britanie si Turcia, discovery+ va fi disponibil doar clientilor de telefonie mobila Vodafone.
* In Marea Britanie, parteneriatul exclude emisiunile BBC de istoria naturii.

La momentul lansării, discovery+ va aduce una dintre cele mai mari oferte de conținut relevant la nivel global, dar și local, împreună cu seriile originale populare din categorii în care Discovery este lider de piață: lifestyle și relații; amenajări interioare și gătit; crime adevărate; paranormal; aventură și istoria naturii; știință, tehnologie și mediul înconjurător, precum și documentare de calitate. Începând cu Jocurile Olimpice din Tokyo din acest an, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice în Europa în materie de streaming, oferind acces la fiecare minut, fiecare medalie și fiecare erou, în direct și la cerere.

Parteneriatul îi oferă Discovery acces la aproximativ 100 de milioane de abonați TV și de telefonie fixă și mobilă în Europa, cărora discovery+ le va fi disponibil pentru o perioadă promoțională care va varia, în funcție de piață. Lansările vor fi susținute de campanii mari de marketing ce vor include activități promoționale de tip „always on” atât pe platformele Vodafone, cât și Discovery. Lansările în cele 12 țări vor avea loc pe parcursul anilor 2021 și 2022. Mai mult, canalele TV liniare ale Discovery vor putea fi urmărite în continuare de clienții Vodafone în România, Cehia, Ungaria, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și Islanda. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *