Discovery va oferi Premier League clientilor serviciilor de TV Orange

Continutul live si premium de pe Eurosport, cu meciurile din Premier League, Australian Open, Circuitul ATP si Jocurile Olimpice de la Tokyo, vine la Orange incepand cu luna Ianuarie 2021, atat pe platformele liniare, cat si in aplicatia Orange TV Go. 

Meciurile unor giganți precum Liverpool, Manchester United, Chelsea și Manchester City, printre altele, vor fi disponibile pentru clienții serviciilor de TV Orange pe Eurosport 1, în format HD, datorită extinderii parteneriatului anunțat astăzi de Discovery și Orange.

Noul parteneriat continuă să aducă, de asemenea, conținutul popular de pe Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel în oferta servicii TV Orange.

Clientii serviciilor de TV Orange se vor bucura odata cu noul an de tot ce are mai bun de oferit Premier League, inclusiv meciurile Tottenham – Leeds (2 ianuarie), Chelsea – Manchester City (3 ianuarie) si Southampton – Liverpool (4 ianuarie). Partidele de Premier League vor fi insotite si de emisiunea Premier League Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *