Internet si televiziune de la Vodafone la preturi imbatabile

In premiera pe piata de telecomunicatii din Romania, Vodafone lanseaza o noua oferta simplificata si flexibila de servicii de internet fix si televiziune, la care utilizatorii au optiunea de a adauga gratuit beneficii extra, la alegere, in functie de preferinte, avand totodata o claritate mai buna in ceea ce priveste continutul pachetului si costurile aferente. Oferta este disponibila in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2021. 

Pachetul Home Deal include Internet de 500 Mbps si TV cu 157 de canale (optiunea Sport inclusa). La acest pachet, clientii pot adauga, in functie de preferinte si fara niciun cost suplimentar, doua dintre urmatoarele patru extra beneficii: HBO si HBO GO gratuite pentru 12 luni, Vodafone TV cu optiunile de video on demand si canale 4K, 40 de canale TV suplimentare sau un mini-router Wi-Fi portabil (internet back-up). Pachetul este disponibil pentru 9,9 euro/luna pentru clientii care aleg exclusiv servicii fixe sau 7,9 euro/luna pentru abonatii serviciilor mobile. 

Pentru clientii care isi doresc toate aceste beneficii, Vodafone a lansat pachetul All inclusive cu HBO si HBO GO gratuite pentru 24 de luni, la pretul promotional de 14,9 euro/luna pentru clientii care doresc doar servicii fixe, respectiv 12,9 euro/luna pentru abonatii serviciilor mobile. 

„Atunci cand gandim ofertele comerciale, pe langa servicii de calitate, de ultima generatie, ne dorim sa le oferim clientilor nostri beneficii relevante si atragatoare si pachete de servicii care sa raspunda cat mai bine obiceiurilor de consum si dorintelor acestora, dar si transparenta si usurinta de a alege ceea ce este mai bun pentru ei. Noua oferta comerciala este semnificativ simplificata si le da clientilor posibilitatea de a-si configura cu extra beneficii pachetul de servicii fixe, simplu si rapid. Prin aceasta oferta, le punem clientilor la dispozitie acces la internet fix de cea mai inalta calitate, dar si la cel mai variat pachet de canale TV si continut video on demand din Romania, la preturi imbatabile, de la doar 7,9 euro/luna”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone Romania.

Vodafone TV – continut pentru toate gusturile, cu cel mai mare numar de canale TV

Serviciul Vodafone TV are la baza o platforma ce include un mediabox 4K, unic pe piata din Romania, care imbina interactivitatea, aplicatiile de streaming si cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii se pot bucura de cea mai bogata oferta de continut, ce include cea mai extinsa grila TV, pana la 200 de canale in format SD, HD si 4K, precum si de cea mai vasta colectie video on demand, cu mii de ore de continut de calitate si tot continutul HBO GO intr-o sectiune dedicata, care ofera acces la productii HBO – seriale originale, filme, documentare, productii locale, dar si seriale, filme si programe pentru copii ale altor furnizori de continut premium.

Supernet Fibra de la Vodafone – internet fix de cea mai inalta calitate

Vodafone Romania investeste constant in extinderea retelei sale fixe de Internet, televiziune si telefonie si pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite. Supernet Fibra de la Vodafone ofera viteze de internet de pana la 1Gbps, o conexiune stabila si cea mai buna experienta Wi-Fi din Romania prin intermediul router-ului Super Wi-Fi.

Mai multe detalii despre oferta sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *