RUXX – un nou serial HBO Europe, realizat in Romania

Au inceput filmarile pentru RUXX, noua productie HBO Europe produsa in Romania, un serial cu opt episoade de 45 de minute fiecare, scris de Vera Ion si regizat de Iulia Rugina (Breaking News, Love Building) si Octav Gheorghe

In rolurile principale: Raluca Aprodu (Câini, În derivă) si Alec Secareanu (God’s Own Country, Cannibal, Strike Back).

RUXX este o dramă modernă despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară prinsă între trecut și viitor. Serialul se axează pe personajul titular, Rux (Raluca Aprodu), care încearcă să își echilibreze cariera solicitantă, lucrând pentru un mare dezvoltator imobiliar din București, cu celelalte priorități ale vieții ei: își susține financiar familia și are o relație la distanță. Rux încearcă să plece din România și să meargă în Los Angeles, dar viața are alte planuri pentru ea și este atrasă în cel mai mare proiect al șefului ei: campania electorală a soției sale pentru primăria Bucureștiului.

Iulia Rugină, regizor, a spus: „RUXX este proaspăt și puternic, emoționant și curajos. Îmi vorbește în atât de multe moduri, încât am simțit o legătură de la prima citire a scenariului. Văd un pic din fiecare personaj în mine, în persoana în care am devenit, o femeie din România de astăzi și o femeie a lumii. Este atât o onoare profesională, cât și o provocare să fac parte din acest proiect, înconjurată de o echipă grozavă și de o distribuție de vis pentru mine ca regizor.”

Serialul este regizat de Iulia Rugina (6 episoade) si de Octav Gheorghe (2 episoade). Scenariile sunt scrise de Vera Ion, iar Andrei Butica este director de imagine.

Ioanina Pavel este producator HBO Europe, iar Johnathan Young si Antony Root sunt producatori executivi. Cristian Mungiu si Tudor Reu sunt producatorii din partea Mobra Films, care asigura serviciile de productie.  

No Responses to “RUXX – un nou serial HBO Europe, realizat in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *