The Sleepers / Sub acoperire – premiera pe HBO Go

Serialul HBO Europe The Sleepers / Sub acoperire va avea premiera pe 17 noiembrie pe HBO GO.

HBO Europe prezinta The Sleepers/Sub acoperire, o drama de spionaj, realizata in Republica Ceha si a carei actiune are loc la finalul anului 1989 in Cehoslovacia, cand Imperiul Sovietic se destrama. In timpul Revolutiei de Catifea, care a sfarsit cei 40 de ani de stapanire rusa, o femeie, Marie, este prinsa intre două lumi, cea a Securitatii Statului si cea a disidenților. Marie este fortata treptat sa descopere secretele neasteptate ale ambelor parti.

Povestea începe în Londra, în octombrie 1989 unde soții Marie (Tatiana Pauhofova) și Viktor (Martin Mysicka), care au părăsit Cehoslovacia în circumstanțe dramatice în urmă cu 12 ani, se întorc la Praga. Marie, violonistă de profesie, își dorește să-și vadă din nou familia, însă motivele lui Viktor sunt mai puțin clare. Amândoi se gândesc că după tumultul politic din Germania de Est, Ungaria și Polonia, schimbările vor ajunge curând și în Cehoslovacia. Însă vor realiza repede că schimbările sunt încă foarte departe.

După niște evenimente neașteptate, Marie ajunge pe un pat de spital, iar Viktor a dispărut fără urmă. Îngrijorată, ea se trezește singură, într-o țară pe care nu o mai cunoaște și care nu o cunoaște pe ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.