Avantajele cazarii in regim hotelier

Atat pentru turisti cat si pentru cei care viziteaza capitala cu alte interese, alternativa la comunele cazari in hoteluri o reprezinta astazi cazarea in apartamente regim hotelier Bucuresti.

Pozitionate in centrul capitalei cei interesati pot alege dintr-o oferta variata de apartamente de inchiriat in regim hotelier: apartamente cu doua sau cu trei camere si garsoniere.

Cazarea intr-o garsoniera sau un apartament in regim hotelier ofera clientilor accesul la un apartament complet mobilat, utilat si predat la cheie. Apartamentele sunt spatioase, elegante, cu un decor dedicat fiecarui apartment, cu paturi matrimoniale in dormitoare, canapele extensibile in living, bai, bucatarii complet dotate. Complementar in pretul de inchiriere sunt incluse prosoapele, lenjeriile, internet wireless. Toate apartamentele sunt dotate cu aere conditionate, televizoare noi, frigidere, masini de spalat, fier si masa de calcat.

Preturile variaza intre 40Euro/noapte si 90 Euro/noapte.Rezervarea se poate realiza pe site-urile dedicate, telefonic sau prin email. In urma primirii confirmarii rezervarii, clientii sunt asteptati de catre un reprezentant al comaniei la adresa apartamentului rezervat in vederea cazarii.

Check in se realizeaza incepand cu ora 12:00 la pranz si pana seara tarziu, dar ora de cazare poate fi flexibila si poate fi stabilita cu reprezentantul agentiei.

Cazarea in regim hotelier prezinta numeroase avantaje: apartamentul este complet la dispozitia oaspetelui, toate cheltuielile apartamentului sunt incluse in pretul cazarii, spatiul unui astfel de apartament este de pana la 60% mai mare decat cel al unei suite de hotel. Astfel oaspetele se poate caza alaturi de familie sau de prieteni in acelasi apartament, costul fiind mai redus decat daca ar rezerva doua camere de hotel, iar beneficiile sunt mai mari.

Companiile care ofera pentru cazare garsoniere in regim hotelier Bucuresti sau apartamente, asigura si servicii ca: serviciu curatenie si menaj cu schimbare lenjerii si prosoape, serviciul transfer de/la aeroport, serviciu early si late check in. Un alt avantaj al rezervarii unui apartament de inchiriat in regim hotelier este posibilitatea de negociere a pretului, in special pentru perioade de cazare ce depasesc 3 nopti.
Cota TVA aplicabila este de 9 %.

Companiile cu experienta pe piata din Bucuresti a cazarilor in regim hotelier au un site dedicat de prezentare a apartamentelor, contact si suport 24h, reprezentanti ce asteapta oaspetele la adresa, echipe profesioniste de curatenie, elibereaza factura fiscala.

O astfel de companie este CERT ACCOMMODATION Bucuresti ce are apartamente situate ultracentral, in blocuri noi, fara bulina. Apartamentele CERT ACCOMMODATION sunt apartamente clasificate de catre Agentia Nationala pentru Turism. Prin urmare sunt indeplinite toate masurile de siguranta si confort dedicate oaspetelui. Cu o experienta de 10 ani in domeniu, Cert Accommodation ofera clientilor straini si romani cazare in apartamente spatioase, pe termen scurt, mediu si termen lung, alaturi de servicii profesioniste.

apartament-charisma-8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *