Cum sa purtam o bratara pentru picior

Bratarile pentru picior sau pentru glezna reprezinta un accesoriu fantastic pentru o tinuta casual sau pentru a adauga un touch fashion unei tinute mai formale. 

Primele bratari picior au fost descoperite in morminte sumeriene care aveau peste 4.500 de ani! Aceste artefacte au fost confectionate din diverse pietre si metale care erau atat pretioase, cat si comune. Cu toate acestea, in India Antica, femeile casatorite purtau bratari pentru picior impodobite cu charmuri. In Egiptul Antic, aceste bratari pentru picior erau purtate pentru a indica statutul social. Doamnele purtau bratari de picior din aur sau argint cu pietre pretioase. Acestea erau de obicei sotiile oamenilor instariti. Slavii, pe de alta parte, purtau bratari de glezne din piele.

In ziua de azi, bratarile pentru picior sunt purtate in diferite ocazii. Cu exceptia cazului in care adoptati un cod vestimentar casual, aceste bratari nu sunt indicate pentru o tinuta office. Totusi, bratarile din aur sau argint (care sunt chiar mai elegante) sunt potrivite si in anumite ocazii formale.

Iata cateva locuri si ocazii in care pot fi purtate, fara probleme, bratarile pentru picior:

1.La plaja – sunt indicate in special bratarile din argint pentru ca veti crea un contrast minunat cu bronzul.

2.La piscina – ca si in situatia de mai sus, alegeti intotdeauna bratari din argint. Veti gasi cateva modele interesante la magazinul Ioanei Preda.

3.Intalnirea cu prietenii si familia, pentru ca vorbim de o ocazie informala, unde trebuie sa ne simtim in largul nostru.

4.In vacanta puteti purta fara probleme orice tip de bratara de picior.

5.La un festival de muzica o bratara de picior este un accesoriu cool si mai mult decat potrivit situatiei.

6.La o petrecere relaxata de vara, bratara de picior este ideala.

Sfat:

Daca purtati o bratara de glezna, purtati sandale frumoase pentru a maximiza aspectul si pentru a face ca bratara sa se observe cat mai frumos.

Nu purtati niciodata o bratara de picior cu incaltaminte cu curea pe glezna, deoarece aceasta ar putea provoca deteriorarea acesteia.

De asemenea, asigurati-va ca bratara pentru picior este suficient de larga pentru a o purta confortabil. Nu doriti sa va lezeze glezna. Incercati o bratara pentru glezna cu lungime reglabila pentru o potrivire perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *