Cunning Single Lady (2014)

Am incercat din nou sa vizionez o comedie romantica americana si… am ajuns la aceeasi concluzie ca cea din articolul I’m Not a Robot (2017-2018) Productiile americane sunt din ce in mai pline de propaganda. Asta pe langa faptul ca sunt slabe, fara pic de creativitate, vulgare si, de cele mai multe ori, stupide.

Ideea, pe scurt, este ca m-am saturat de mizeriile astea si am inceput sa caut in alta parte. Asa am ajuns sa descopar foarte multe seriale asiatice care merita toata atentia voastra.

Spre suprinderea mea, cel putin pe partea de comedii romantice / drame romantice, coreeni si japonezii produc filme / seriale foarte bune si pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Ignorati porcariile americane si dati o sansa productiilor din Asia. Nu o sa va para rau.

Am mentionat la inceputul articolului un astfel de serial. O alta recomandare ar fi cea din titlul articolului: Cunning Single Lady (2014). Daca va plac comediile romantice, va garantez ca o sa iubiti povestea din Cunning Single Lady. As putea sa va dau mai multe detalii, dar nu vrea sa stric farmecul serialului.

Daca vreti sa il vedeti, il gasiti pe Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=AcHgqbLV9vM

Alte seriale coreene foarte interesante: Hi Bye, Mama! (2020)Uncontrollably Fond (2016)Oh My Ghost (2015)Hotel Del Luna (2019)It’s Okay to Not Be Okay (2020)Beauty Inside (2018)Crash Landing on You (2019)Cunning Single Lady (2014)I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “Cunning Single Lady (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *