It’s Okay to Not Be Okay (2020)

Avand in vedere ca mai toate comediile si dramele romantice lansate in ultimii ani sunt de toata jena (in special cele lansate de americani), s-ar putea spune ca m-am reprofilat pe comediile / dramele romantice asiatice. Coreene, ca sa fiu mai exact. 

Imi plac foarte mult. Au ceva ce nu prea mai vezi in productiile americane. Iubire, inocenta, povesti frumoase de dragoste, drame usor exagerate (dar care pot fi trecute cu vederea / suportate). 

Si cred ca am gasit recomandarea perfecta, o comedie romantica / drama romantica ce poate sa va arate exact la ce ma refer: Saikojiman Gwaenchanha / It’s Okay to Not Be Okay (2020).

Nu exista cuvinte care sa descrie cat de mult mi-a placut povestea serialului si cat mi-as dori sa gasesc ceva asemanator. O poveste de dragoste diferita, in care traumele sunt ca ele acasa. Zicea cineva ca seamana cu o poveste scrisa de Tim Burton si nu cred ca e prea departe de adevar.

Nu vreau sa va stric experienta pe care o veti trai cand veti urmari acest serial. Tot ce pot sa fac este sa va recomand sa il urmariti. Nu cred ca o sa va para rau. Il gasiti pe Netflix.

Povestea: Drama ne spune povestea lui Moon Kang Tae, un asistent la o clinica de psihiatrie care nu are timp de dragoste, si a lui Go Moon Young, o celebra scriitoare de carti de copii care sufera de o tulburare de personalitate antisociala / o femeie care nu a cunoscut niciodata dragostea.

Dupa ce se intalnesc, cei doi incep sa-si vindece incet ranile emotionale…

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019), Hi Bye, Mama! (2020), Uncontrollably Fond (2016), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), Beauty Inside (2018), Crash Landing on You (2019), Cunning Single Lady (2014), I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “It’s Okay to Not Be Okay (2020)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *