Doctor John (2019)

In cazul in care va plac dramele in care medicina este in centrul atentiei (gen Doctor House), va recomand sa vizionati serialul coreean Doctor John (2019). Doar limba coreeana, daca nu va place, ar putea sa fie un motiv sa nu il vedeti. Nu gasesc altul.

Temele abordate de serial sunt: durerea, moartea, eutanasia, bolile incurabile si… dragostea. Da, cumva, prin toate aceste teme “intunecate” isi face aparitia si un licar de speranta. Si va garantez ca povestea din aceasta drama este suficient de interesanta incat sa nu aveti timp sa va plictisiti. De remarcat sunt si actorii care fac o treaba cel putin buna.

Eu am reusit sa vad serialul in cateva zile. Il gasiti pe Netflix, in cazul in care am reusit sa va fac curiosi.

Povestea: Cha Yo-han este un detinut misterios care are mereu grija ca medicii din cadrul inchisorii in care este “cazat” sa isi dea demisia. Asta pana cand Kang Shi-young isi face aparitia.

Distrusa de faptul ca nu a putut sa salveze un pacient, Shi-young vrea sa plece pe o insula indepartata ca sa uite totul. Insa, din intamplare, ajunge sa preia postul liber din inchisoarea mai sus mentionata.

Nu dureaza mult pana cei doi se intalnesc. Si spre suprinderea lui Shi-young, in momentul in care un detinut este aproape de moarte, Cha Yo-han este cel care o ajuta sa il salveze. Cine este el? De ce are cunostinte medicale exceptionale? Ce cauta in inchisoare? Ramane sa aflati singuri…

Alte seriale coreene foarte interesante: Hi Bye, Mama! (2020), Uncontrollably Fond (2016), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), It’s Okay to Not Be Okay (2020), Beauty Inside (2018), Crash Landing on You (2019), Cunning Single Lady (2014), I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “Doctor John (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *