Beauty Inside (2018)

Dupa cum va mai spuneam si in trecut, avand in vedere ca mai toate comediile si dramele romantice lansate in ultimii ani sunt de toata jena, s-ar putea spune ca m-am reprofilat pe comediile / dramele romantice asiatice. Coreene, ca sa fiu mai exact. 

Si recunosc ca imi plac foarte mult. Au ceva ce nu prea mai vezi in productiile americane. Iubire, inocenta, povesti frumoase de dragoste, drame usor exagerate (dar care pot fi trecute cu vederea / suportate). 

Crash Landing on You (2019), I’m Not a Robot (2017-2018),  Cunning Single Lady (2014) sau Rooftop Prince (2012) sunt doar cateva recomandari pe care ar trebui sa le aveti in vedere, asta ca sa intelegeti la ce ma refer.

Si daca v-au placut serialele mai sus mentionate sau va pasioneaza productiile coreene, atunci ar trebui sa incercati si serialul: Beauty Inside (2018). Mai mult ca sigur ca o sa fie pe gustul vostru, chiar daca povestea este… ridicola, genul de poveste pe care numai coreeni ar putea sa o inventeze.

Si s-ar putea sa va placa foarte mult si povestea de dragoste a personajelor secundare. Pe mine sigur m-a atras povestea lor. Poate chiar mai mult decat povestea personajelor principale.

P.S Il gasiti pe Netflix.

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019), Hi Bye, Mama! (2020), Uncontrollably Fond (2016), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), It’s Okay to Not Be Okay (2020)

No Responses to “Beauty Inside (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *