Rooftop Prince (2012)

Am incercat din nou sa vizionez o comedie romantica americana si… am ajuns la aceeasi concluzie ca cea din articolele I’m Not a Robot (2017-2018) sau Cunning Single Lady (2014).

Nu mai merita efortul! M-am saturat de mizeriile produse de americani si de propaganda lor de doi bani. Asa ca am inceput sa caut in alta parte. Si am ajuns sa descopar foarte multe seriale asiatice care merita toata atentia voastra.

Spre suprinderea mea, cel putin pe partea de comedii romantice / drame romantice, coreeni si japonezii produc filme / seriale foarte bune si pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Ignorati porcariile americane si dati o sansa productiilor din Asia. Nu o sa va para rau.

Am mentionat la inceputul articolului doua astfel de seriale. O alta recomandare ar fi cea din titlul articolului: Rooftop Prince (2012). Daca va plac comediile romantice, va garantez ca o sa iubiti povestea din acest serial. Evident, as putea sa va dau mai multe detalii, dar nu vrea sa stric farmecul serialului. Tot ce trebuie sa stiti este ca povestea de dragoste este foarte frumoasa, inocenta si ca o sa radeti mult.

Daca vreti sa il vedeti, il gasiti pe Netflix.

No Responses to “Rooftop Prince (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *