That Old Feeling (1997)

Avand in vedere ca aproape am terminat filmele din categoria “comedii romantice” care au aparut in perioada 2000-2014, m-am gandit ca ar fi cazul sa le “verific” (din nou) si pe cele din anii ’90. Nu imi fac sperante prea mari, dar cine stie, poate gasesc ceva interesant. Prin cautarile mele am descoperit un film pe care cred ca ar trebui sa il (re)vedeti: That Old Feeling (1997). Nu l-am vazut niciodata la televizor, deci cred ca sunt sanse mari ca aceasta sa fie prima data cand auziti de el.

Tot ceea ce pot sa va spun despre aceasta productie este ca mai rar o sa gasiti o comedie romantica la fel de amuzanta ca aceasta. Nu stiu cat de mult o sa va incante povestea de dragostea, dar sunt sigur ca o sa radeti foarte mult. Bette Midler si Dennis Farina se potrivesc de minune in acest film.

Povestea: Lily si Dan s-au iubit foarte mult. Atat de mult incat, in momentul in care au divortat, dragostea lor s-a transformat in genul de ura care nu poate fi exprimata in cuvinte. Evident, din momentul divortului, cei doi au tinut distanta unul fata de celalalt si si-au vazut de viata. Ba chiar s-au casatorit si au crezut/sperat ca nu o sa se mai vada niciodata.

Numai ca speranta lor nu a durat mult, pentru ca fiica lor i-a chemat la nunta ei, desi pana si ea stia la ce razboi trebuia sa se astepte. Si nu s-a inselat. Cei doi nu au asteptat prea mult si au inceput sa tipe fix in timpul nuntii. Nimic bun nu parea sa iasa din intalnirea celor doi, asta pana in momentul in care si ei au inteles ca distanta dintre dragoste si ura este foarte mica. Atat de mica incat Lily si Dan uita ca sunt casatoriti si isi aduc aminte de cat de mult se iubeau…

One Response to “That Old Feeling (1997)”
  1. Miva May 4, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *