Top Comedii Romantice 2011

Top comedii romantice 2011:

1. The Change-Up
2. Crazy, Stupid, Love
3. A Little Bit of Heaven
4. Midnight in Paris
5. Friends with Benefits
6. Something Borrowed
7. No Strings Attached
8. Just Go With It

Puteti incerca si Comedii romantice 2012, Top Comedii Romantice 2010, Top comedii romantice cu Julia Roberts, Top comedii romantice cu Meg Ryan si Top 25 comedii romantice.

In ultima vreme as putea spune ca anul 2011, in materie de comedii romantice, se rezuma la tema: o relatie fara sentimente, bazata numai pe sex. Filme reprezentative pentru aceasta tema : Friends with Benefits si No Strings Attached.

Pe rand, cele doua cupluri Justin Timberlake & Mila Kunis, respectiv Ashton Kutcher & Natalie Portman, vor incerca sa va convinga ca doua persoane pot sa aiba o relatie bazata numai pe sex. Daca vor reusi sa va convinga sau mai bine zis sa se convinga, ramane sa descoperiti singuri.

Daca sunteti in cautarea unei comedii romantice care pune mai mult accentul pe comedie atunci trebuie neaparat sa vedeti The Change-Up. Nu imi aduc aminte de cand am ras asa de mult la o comedie romantica. Merita vazut !

Daca vi s-a intamplat vreodata in viata sa va indragostiti iubita/iubitul celui mai bun prieten/celei mai bune prietene atunci trebuie neaparat sa vedeti Something Borrowed. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la film a fost doza de realism si ce se intampla cand nu iti faci curaj sa ii spui persoanei pe care o iubesti ce simti.

Ati auzit de vorba “minciuna are picioare scurte” ? Ei bine, in filmul Just Go With It se demonstreaza tocmai acest lucru. Adam Sandler joaca in rolul principal deci pregatiti-va pentru o portie buna de ras.

Midnight in Paris este ceva cu totul nou ! Nu ma asteptam ca filmul sa fie asa de bun, mai ales dupa un inceput foarte plictisitor. Calatorii in trecut, celebritati, iubire si frumusetea Parisului, toate intr-un singur film…

Crazy, Stupid, Love este un film absolut genial ! Trebuie neaparat sa-l vedeti. O sa radeti cu lacrimi si cu siguranta nu o sa va dezlipiti de monitoare pana nu se termina. Ceva total diferit si surprinzator de placut !

P.S Daca iti plac comediile romantice si vrei sa fii la curent cu cele mai noi/bune aparitii, like => Comedii Romantice.

9 Responses to “Top Comedii Romantice 2011”
 1. George - 3Iulie.com September 17, 2011
 2. Bucur September 17, 2011
 3. Corina January 7, 2012
  • admin January 19, 2012
 4. emilian February 12, 2012
 5. Gabriel March 31, 2012
 6. tanta January 26, 2015
  • angel3110 January 26, 2015
 7. Alexa October 24, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *