Totul despre criptomonede investite pe platforma bitmahavi.com
Daca doresti sa investeti in criptomonede, sa faci tranzactii si sa afli mai multe despre aceste monede virtuale, te asteptam pe platforma bitmahavi.com. De fapt, pe aceasta platforma veti gasi informatii de tot felul, se va putea face o analiza a celor mai performante circuite ale momentului si veti descoperi caracteristicile tehnice ale tuturor criptomonedelor populare ale momentului.
Va fi un spatiu pentru a vorbi despre blockchain si ledger, cele doua inovatii reale introduse de aceasta noua modalitate de intelegere a monedei (si nu numai), pentru o analiza completa a celei mai mari revolutii din lumea financiara de la incheierea acordurilor Bretton Woods si al dolarului convertibil in aur.
Daca sunteti un investitor care doreste sa joace pe piata bursiera, profitand de cele mai bune oportunitati, trebuie in mod absolut sa luati in considerare criptomonedele, largind orizonturile dincolo de Bitcoin, in cautarea urmatorului mare val care sa conduca la colectarea profiturilor.
Chiar daca sunteti extrem de rapid in investitii si criptomonede, veti gasi acest ghid util. Vom incepe cu elementele de baza (a caror revizuire este recomandata si celor care nu fac primii pasi), pentru a termina ghidul cu argumente profesionale pentru profesionisti, cum ar fi alegerea platformei bitmahavi.com, una din cele mai bune la ora actuala pentru a investi in identificarea celor mai bune strategii pe care le avem pentru acest sector.
Si totusi, ce sunt criptomonedele?
Specialistii vorbesc despre ele de cativa ani, chiar daca in presa s-a vorbit arareori. Cryptocurrencies sau criptomonedele reprezinta o noua modalitate de a intelege schimbul de valori intre doua sau mai multe persoane: de fapt, ele ofera un sistem complet descentralizat pentru schimbul de certificate care reprezinta moneda virtuala, un sistem care a fost recent utilizat si pentru operatiuni mult mai complexe decat simplul transfer de bani. Cheia intelegerii criptomonedelor este ceea ce specialistii numesc blockchain.
Contrar a ceea ce se intampla cu sistemul bancar traditional, criptomonedele isi bazeaza operatiunile pe o lista uriasa de operatiuni. Acesta este registrul care este integrat intr-un blockchain sau un lant foarte lung de blocuri virtuale care include si tranzactiile deja confirmate.
Fara a intra neaparat in tehnica, putem spune ca punctele fundamentale pentru a intelege functionarea criptomonedelor sunt urmatoarele:
1. Blocul este validat de un numar mare de calculatoare conectate la retea, care efectueaza calcule foarte complicate pentru a verifica ce urmeaza sa fie inregistrat.
2. Reteaua distribuita pe care o utilizeaza este 100% sigura sau aproape sigura, in sensul ca pentru a inregistra o tranzactie “fictiva” ar trebui sa controlati 50% + 1 dintre legaturi si, prin urmare, un numar imens de computere. Exista un numar de ordinea a sute de mii de computere doar cand vorbim despre Bitcoins si cifre similare pentru celelalte criptomonede.
3. Sunt sisteme foarte rapide pentru schimbul de valoare: in cele mai bune sisteme, fiecare tranzactie dureaza cateva secunde pentru a fi aprobata.
Ne confruntam cu un sistem revolutionar: blockchain-ul va avea cu siguranta aplicatii mult mai largi in viitor decat astazi, deoarece ofera un sistem de verificare a informatiei foarte sigur, fara a avea nevoie de legaturi sau noduri centrale, motiv pentru care toate cele mai importante banci si principalele guverne ale planetei devin interesate de aceasta tehnologie.
Criptomonedele nu sunt la fel
Bitcoin a fost prima criptomoneda de succes. Investirea in criptomonede inseamna investirea in portofoliile compuse din diferite valute. Cunoasterea principiilor dupa care investirea functioenaza nu este doar recomandata, ci si necesara. Merita clarificat, in principiu, faptul ca criptomonedele sunt diferite una de alta: fiecare implementeaza variantele de baza in mod diferit si adauga sau elimina caracteristici care modifica utilizarea si aplicatiile.
Putem diviza criptomonedele in 3 generatii, pornind de la cea care a deschis campul (Bitcoin) si trecand la cele care ofera caracteristici suplimentare. Ori le divizam pornind de la lectia oferita de BTC si imbunatatind apoi punctele care s-au dovedit cele mai critice.
Investitia in criptomonede este utila?
Da. Investitia in criptomonede inseamna alocarea capitalului unei piete care se extinde constant si care in cativa ani va cuceri cote de piata foarte mari. Tehnologia care sta la baza operarii tuturor criptomonedelor majore este mai mult decat inovatoare. Posibilitatile oferite sunt de cel mai inalt nivel si chiar bancile, desi cu o anumita reticenta, au inceput sa investeasca in acest sector.
In prezent, acesta este unul dintre domeniile cele mai interesante, iar cei care au lasat aceasta posibilitate sa treaca, fara indoiala, vor regreta in urmatorii ani.