The Best of Me (2014)

“You never forget your first love”. Indiferent ce ar spune unii sau altii, cred ca este imposibil sa uiti prima dragoste. Nu ai cum sa uiti primul sarut, prima noapte in care ai facut dragoste, primul moment in care ai simtit iubirea cu adevarat. Multe persoane cauta dragostea toata viata si nu o gasesc. Cat despre cei care o gasesc, toti cauta sa retraiasca acel sentiment in urmatoarele relatii in care se implica. Si din pacate pentru ei, slabe sanse sa reuseasca. De aceea foarte multi oameni traiesc din amintiri si fac alegeri pe care le regreta mai tarziu/se multumesc cu ceea ce le iese in cale.

Cam asta se intampla si in The Best of Me (2014), o drama romantica inspirata din cartea cu acelasi nume a lui Nicholas Sparks. Ati auzit de Sparks, nu-i asa? In caz ca nu stiti cine este, imaginati-va varianta masculina a lui Sandra Brown. Povestile lacrimogene fac parte din specialitatea casei. The Notebook, The Last Song, A Walk To Remember, Safe Haven, The Lucky One sau Dear John sunt doar cateva din cartile pe care le-a scris. Sunt sigur ca ati auzit de cel putin cateva din ele.

Revenind la filmul de astazi, The Best of Me are o poveste destul de interesanta. Nu pot sa zic ca este un film incredibil, pentru ca ecranizarea nu se compara cu cartea scrisa de Sparks, dar cred ca merita o vizionare. S-ar putea sa va placa.

“Someone once said it is not in the stars to hold our destiny but in ourselves, but I believe everything that happens, happens for a reason.”

No Responses to “The Best of Me (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *