Concert Maroon 5 in Piata Constitutiei

Incep sa cred ca 2016 este anul premierelor. Dupa ce Rihanna, Sia si Selah Sue si-au anuntat prezenta in Romania in urma cu cateva zile, se pare ca si trupa Maroon 5 ne va face o vizita. Concertul lor va avea loc duminica, 5 iunie 2016, in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Pretul unui bilet:
– Diamond Circle – 572,40 lei
– Golden Circle – 464,40 lei
– Normal Circle – 151,20 lei
Biletele pot fi achizitionate online.

Maroon 5, lansată în Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, și-a consolidat poziția în industria muzicală ca fiind una dintre cele mai rezistente și longevive trupe ale muzicii pop. A câștigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist în 2005 și a vândut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor ân intreaga lume. Discurile lansate de trupă au fost de asemenea placate cu aur și platină ân peste 35 de țari.

Maroon 5 a caștigat fanii și criticii deopotrivă cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus în albumul lor de debut, Songs About Jane și în dublul album placat cu platină, It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder și If I Never See Your Face Again.

Cel mai nou album al trupei, V, a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200 și este o descriere a călătoriei grupului până în prezent, captând esența hit-urilor trupei de la început și continuând cu succesul celor mai recente. Single-ul de debut al albumului, Maps, a stabilit recordul pentru cel mai bun start al unui grup în TOP 40 în 18 ani și a intrat în Top 100 în peste 18 tari.

concert-maroon-5-bucuresti-2016

No Responses to “Concert Maroon 5 in Piata Constitutiei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *