Pe 27 Aprilie se lanseaza BOLD SCHOOL

BOLD SCHOOL, primul program educational despre new media art si immersive experience, este dedicat profesionistilor in comunicare, freelancerilor si oamenilor de creatie care sunt in cautarea unei noi abordari in marketing si care isi doresc sa duca interactiunea cu brandurile la un alt nivel. BOLD SCHOOL include BOLD VIEW, o serie de sesiuni introductive menite sa familiarizeze publicul cu conceptele de experential marketing si brand activation, AR/ VR si virtual production, interactive si immersive activation. Prima sesiune de warm-up in New Media va fi disponibila, incepand cu 27 aprilie si poate fi vizionata online, gratuit, dupa inscrierea pe site-ul .

Pentru cei interesati sa inteleaga aplicabilitatea tehnologiilor, modalitatea de interactiune si combinare a acestora, in cadrul programului este inclus si un curs dedicat de 3 zile, in perioada 11 – 13 mai. Urmatoarele doua sesiuni BOLD VIEW vor fi disponibile in lunile mai si iunie.

BOLD SCHOOL isi propune ca, prin demersul educational derulat in perioada aprilie – septembrie 2021, sa dezvaluie secretele proceselor de New Media, sa explice intr-o maniera simpla si usor de inteles cum functioneaza acestea si cum pot fi integrate in strategiile de comunicare ale brandurilor, agentiilor si evenimentelor creative. 

Calendarul de sesiuni de warm-up in New Media BOLD VIEW include episoade despre AR/VR /MR, Brand activation experience / ATL si BTL, New Media Art / Digital Art,  Immersive experience, Interactive installations, Experiential Marketing, Projection 3D Mapping / Motion Design / VFX / CGI, TikTok filters / Instagram mask, Virtual production /XR care ofera inspiratie, demonteaza mituri si fac informatiile despre new media mai accesibile si usor de implementat. 

Realizate intr-un format atractiv, de tip emisiune TV, sesiunile BOLD VIEW imbina analize pe studii de caz concrete, atat proiecte de succes, dar si esecuri, tendinte si proiecte internationale implementate, ce au rolul de a inspira si de a antrena creativitatea. 

BOLD VIEW pune accentul pe noile media, pe aplicabilitatea lor in diverse domenii si pe cum pot transforma acestea un business intr-unul cu care publicul poate interactiona liber, prin instalatii, holographic performances, lighting shows, diverse etape de design si diverse alte tipuri de interactive multimedia atat online, cat si offline.

Sesiunile introductive se adreseaza creativilor cu idei si cu viziune, aflati constant in cautarea unor noi forme de exprimare, deschisi catre tendintele si tehnologiile ce le permit o abordare inovativa asupra comunicarii si constienti de faptul ca o comunicare de brand mai creativa si inovativa aduce clienti transformati in ambasadori de brand, campanii cu rezultate mai bune si impact mai mare.

Cei interesati de sesiunile BOLD VIEW le pot urmari inscriindu-se pe site iar in data lansarii vor primi si vor putea accesa linkul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *