Premiile Superscrieri live streaming

Decernarea Premiilor Superscrieri, editia a zecea, se va transmite anul acesta live, din clubul Expirat, astazi, 19 aprilie, de la ora 19:00 si va putea fi urmărita pe pagina de Facebook a Fundatiei Friends For Friends: facebook.com/FundatiaFriendsForFriends, organizatorul proiectului si pe facebook.com/europafmromania.

Singurele premii de anvergura pentru presa din Romania prezinta o mostra a celui mai bun jurnalism al anului 2020: 39 de materiale (presa scrisa, podcast, video si foto) au fost selectate dintre inscrieri de un juriu format din 17 specialisti din media si sunt nominalizate la cele sase categorii de concurs: Portret, Reportaj, Investigatie, Opinie, TV&video-jurnalism, Fotojurnalism. 

În afara categoriilor de concurs, se vor acorda două premii speciale de susținere pentru noile generații de autori – Acti-vloggerul anului și Generația2020 – precum și nouă premii onorifice: Redacția anului, Presă locală, Editorul anului, Carte de non-ficțiune, Audio/Podcastul anului, Watchdog-câinele de pază al democrației, Premiere în presa cotidiană, International impact și Revoluția Cititorului.

Transmisia live va fi prezentata de jurnalistul Tudor Musat si se va desfasura respectand toate masurile de siguranta, cu testarea tuturor participantilor sustinuta de Medlife.

Juriul acestei editii a fost format din: Paul Radu – presedinte juriu, Alice Iacobescu, Catalin Striblea, Dan Duca, Emilia Sercan, Florin Negrutiu, Irina Pacurariu, Ioana Cirlig, Ioana Moldovan, Marko Risovic, Marius Comper, Mona Dirtu, Mihai Ghiduc, Oana Giurgiu, Paula Herlo, Robert Schwartz, Vlad Stoicescu si Vlad Petreanu ca jurat special pentru premiul de vlogging.

Nominalizarile Superscrieri: https://ffff.ro/noutati/premiile-superscrieri/nominalizarile-premiilor-superscrieri-10-voteaza-materialul-preferat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *