Steve Aoki va urca pe scena principala NEVERSEA

Un nume nou intra in line-up-ul festivalului Neversea. Steve Aoki va veni in aceasta vara la cel mai mare festival de pe o plaja din Europa si va pregati un show incendiar pentru fanii din intreaga lume. DJ-ul si producatorul american, cu origini japoneze, este nerabdator sa urce iar pe una dintre scenele sale preferate.

  Producătorul nominalizat de două ori la premiile Grammy, Steve Aoki face din orice apariție pe mainstage un adevărat spectacol. Pasionat și de noile tehnologii, Steve Aoki cumpără frecvent bunuri digitale și împărtășește mereu publicului detalii despre achizițiile sale. În timpul unui eveniment live în Boston, Steve Aoki a oprit muzica pentru a le arăta tuturor ultimul NFT pe care și-l cumpărase: un desen cu un extraterestru roz, pe care a dat 269.69 ETH, echivalentul a 859.000 de dolari. Acesta a declarat că NFT-urile îl fac să se simtă din nou copil. Colecția Dream Catcher, pe care a deținut-o, a fost vândută pe piața NFT cu suma de 4,25 milioane de dolari.

Festivalul Neversea, ajuns la cea de-a patra editie, are loc in acest an intre 7 si 10 Iulie. Preturile abonamentelor pornesc de la 124 euro + taxe pentru General Acces si ajung la 260 de euro + taxe pentru VIP. Detalii pe neversea.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *