Cinema City a lansat primul cinema 4DX din Romania

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, a deschis oficial cel de-al 18-lea multiplex al companiei, in Mega Mall, in urma unei investitii de 6,5 milioane euro. Acest cinematograf inoveaza piata locala inaugurand prima sala 4DX din Romania, urmatoarele doua sali fiind planificate pentru deschidere in Constanta si Timisoara, pana la sfirsitul anului.

4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood.

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX benficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Zilele acestea, in sala 4DX ruleaza filmul “Mad Max – Drumul Furiei 3D”.
Preturile biletelor pentru filmele 3D proiectate aceasta sala sunt de 36 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 37,5 lei. De vineri pana duminicăa, inainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcand la 45 de lei de persoana.

Blockbusterele ce urmeaza a fi difuzate in sala 4DX sunt: Poltergeist, Dezastrul din San Andreas, Jurassic World.

Sala 4DX

One Response to “Cinema City a lansat primul cinema 4DX din Romania”
  1. cristi May 22, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *