Baby’s Day Out (1994)

Dupa cum va spuneam si intr-un articol precedent, avand in vedere “calitatea” comediilor din ultima perioada, m-am gandit ca ar fi cazul sa revad cateva filme care m-au facut cu adevarat sa rad in trecut. Printre aceste filme se afla si Baby’s Day Out (1994). Banuiesc/sper ca l-ati vazut pana acum, dar daca s-a intamplat cumva sa va scape, este cazul sa il cautati. O sa intelegeti ce inseamna cu adevarat o comedie. Si da, nu se prea se mai fac filmele ca pe vremuri…

Nici nu aveti idee cat de mult m-am saturat de tentativele numite “comedii” lansate in ultimii ani. Glume proaste, “glume” scarboase, injuraturi, fart jokes, actori de doi bani si povesti la fel de valoroase. Oare chiar nu mai este nimeni la Hollywood capabil sa faca o comedie de Doamne ajuta? Chiar a devenit atat de greu in ultimii zece ani sa faci pe cineva sa rada? Nu mai sunt subiecte amuzante in lumea aceasta?

Povestea: Bebelusul Bink are o viata de vis: parintii lui sunt bogati si il iubesc nespus de mult, traieste intr-o resedinta imensa si urmeaza sa apara in ziar. Din pacate pentru el, nu toti oamenii din aceasta lume sunt la fel de draguti ca parintii lui Bink. Unii dintre ei, trei la numar, au de gand sa il rapeasca pe Bink si sa ceara o rascumparare foarte mare.

Numai ca rapitorii vor avea parte de o mare supriza cu Bink. Cu toate ca reusesc sa-l rapeasca, cei trei au probleme mari in a-l tine captiv. O sa intelegeti la ce ma refer daca urmariti filmul.

Va reusi Baby Bink sa scape de rapitori? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *