Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) este una dintre cele mai bune comedii pe care le-am vazut in ultima perioada. Da, primul film a fost mai bun (The Hitman’s Bodyguard (2017)). Da, filmul este plin de clisee si faze absurde. I don’t care. Mi-a placut si cred ca ar trebui sa il vedeti.

Tot ceea ce se intampla in Hitman’s Wife’s Bodyguard imi aduce aminte de anii ’90, cand se faceau genul acesta de filme: simple, absurde, amuzante, distractive. Genul acela de filme care te deconectau de la greutatile vietii si te faceau sa te simti bine.

Si va garantez ca sunt sanse destul de mici sa va plictisiti daca va decideti sa il urmariti. Puteti sa incepeti cu The Hitman’s Bodyguard (2017) daca nu l-ati vazut, dupa care sa treceti la acest sequel. O sa va placa amindoua.

Da, stiu ca sunt ridicole. Dar sunt pline de actiune si faze amuzante. Sunt distractive!

Povestea: Cel mai letal si ciudat cuplu din istorie, bodyguard-ul Michael Brice si asasinul Darius Kincaid, isi continua “aventurile” cu o alta misiune care pune omenirea in percol. In continuare fara licenta, Bryce este fortat sa se intoarca la treaba de sotia lui Kincaid, faimoasa si nebuna Sonia, care are nevoie de ajutorul lui pentru a-l salva pe Darius, care a fost rapit de mafia italiana.

Ca totul sa fie perfect, cei trei ajung din pura intamplare in mijlocul unui posibil atentat cibernetic care ar putea distruge Europa. Ce se intampla de aici? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *