Filme de vazut – Aprilie 2012 – Partea I

1. American Reunion (2012)
2. The Cabin in the Woods
3. The Three Stooges (2012)
4. Lockout (2012)
5. The Lucky One (2012)

1. American Reunion (2012)
Desi nu se compara cu celalalte filme din seria “American Pie”, Reunion este destul de amuzant si merita sa-i acordati o sansa. Sper doar ca “Reunion” sa fie ultima tentativa de comedie din serie. Orice lucru bun trebuie sa aiba un sfirsit. Nu prea vad ce ar mai putea sa inventeze.

Au trecut aproape zece ani de la terminarea liceului si gasca hotaraste sa se adune cu cateva zile inainte de reuniune pentru a sarbatori. Bineinteles, sarbatoarea lor se lasa cu petreceri, amintiri de neuitat si multe “victime”…

2. The Cabin in the Woods
The Cabin in the Woods nu este un film incredibil, nu este cel mai spectaculos horror/thriller pe care l-am vazut dar este interesant. Mie, cel putin, asa mi s-a parut. Cel mai mult mi-a placut povestea filmului.

Cinci prieteni se decid sa ia o pauza de la viata de zi cu zi si sa mearga intr-o vacanta la o cabana retrasa din padure. Vacanta lor, insa, nu va fi nici pe departe ce au sperat ei de la ea…

3. The Three Stooges (2012)
Filmul este o combinatie foarte buna intre stilurile folosite de “Stan si Bran” si “Benny Hill”. Daca v-a placut Benny Hill, atunci cu siguranta o sa va placa si The Three Stooges.

Moe, Larry si Curly sunt prototipul perfect pentru orice natarau care se respecta. Parasiti de parinti si lasati la usa un orfelinat condus de calugarite, cei trei tantalai ajung in situatia in care trebuie sa gaseasca o gramada de bani pentru a salva singurul loc pe care il pot numi casa. Aventurile lor vor fi foarte “interesante”…

4. Lockout (2012)
In acest film veti gasi toate aceste clisee utilizate la infinit in productiile americane dar asta nu face din Lockout un film prost. Dimpotriva. Filmul mi-a placut la nebunie. Mi-era dor de un astfel de film.

Povestea:

Unui fost agent secret, acuzat pe nedrept de inalta tradare, i se ofera un targ: ori merge pe o inchisoare de maxima securitate din spatiu (unde 500 de puscariasi umbla liberi) sa o salveze pe fiica presedintelui, ori merge la inchisoare pentru 30 de ani. Alegerea lui banuiesc ca este evidenta…

5. The Lucky One (2012)
O drama deci, un film inspirat de o carte scrisa de Nicholas Sparks. The Lucky One este cel mai bun film pe care l-am vazut in ultima vreme. Mi-a placut foarte mult.

Logan (Zac Efron) este un soldat american aflat in misiune, in Irak. Dupa ce scapa cu viata dintr-o ambuscada a rebelilor irakieni, Logan gaseste o poza a unei femei cu mesajul “Be safe” scris pe spate. Exact aceasta poza devine talismanul lui norocos, dupa ce scapa cu viata din mai multe situatii limita.

Bucuros si nedumerit de talismanul lui, Logan se decide sa o gaseasca pe femeia din poza si sa-i multumeasca…

No Responses to “Filme de vazut – Aprilie 2012 – Partea I”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *