Dead Silence (2007)

Dead Silence (2007) – un horror/mystery/thriller pe care nu vreti sa-l vedeti noaptea. Desi are un inceput mai slab, cred ca a doua parte a filmului poate compensa pe deplin timpul pierdut. Ca in cazul majoritatii filmelor din categoria horror/mystery, povestea din Dead Silence este unica si destul de creativa. Intotdeauna am apreciat acest lucru la productiile din categoriile respective. Spre deosebire de mizeriile de la Hollywood, care sunt produse doar pentru Sfantul Dolar (remake-uri peste remake-uri si alte prostii pline de efecte speciale fara pic de originalitate), aceste filme vin cu ceva nou.

Uitati-va la un film psihologic. Rareori se va intampla sa intalniti acelasi subiect de doua ori. Poate si din acest motiv am inceput sa caut tot mai des filme produse in Europa sau Asia. Cinematografia din zonele respective ma surprind din ce in ce mai mult.

Revenind la Dead Silence (2007), desi nu a fost incredibil, va recomand sa-i acordati o sansa. S-ar putea sa va placa, mai ales daca aveti o pasiune pentru genul acesta de filme.

Povestea: Un cuplu se trezeste cu un pachet la usa. In pachet, cei doi (Jamie si Ella Ashen) gasesc o papusa care le aduce aminte de o legenda veche din orasul natal, genul de poveste care obisnuia sa ii sperie ca erau mici. Bineinteles, ei nu cred in astfel de lucruri, mai ales Jamie, dar asta urmeaza sa se schimbe dupa ce ea moare in conditii foarte bizare.

Desi politia il considera pe Jamie principalul suspect, toate gandurile lui merg spre papusa primita. Nestand prea mult pe ganduri, el se intoarce in orasul natal pentru a afla care este povestea papusii si cine i-a omorat de fapt sotia…

“Beware the stare of Mary Shaw. She had no children only dolls. And if you see her in your dreams, do not ever, ever scream.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *