It (2017)

It (2017), un horror/thriller de toata frumusetea, era de mult pe lista mea de vazut. Intr-un final, dupa o munca destul de lunga de convingere, m-am hotarat sa il vizionez. Credeti-ma pe cuvant, merita vazut! Este de departe cel mai bun horror din 2017, daca nu cumva din ultimii ani.

Avand in vedere perioada de “glorie” prin care trece Hollywood-ul, cea in care sequel-urile, remake-urile si prequel-urile sunt la putere iar lipsa de creativitate lipseste cu desavarsire, sa faci un horror de calitate nu este usor. Nu este usor deloc.

Evident, povestea este inspirata dintr-o carte scrisa de Stephen King si exista deja un film inspirat din ea. Cred ca asta ar face din It (2017) un fel de remake, nu? In fine, nu mai conteaza. Ceea ce conteaza este ca filmul este foarte reusit. Foarte rar se intampla ca o productie cu un buget de 35 de milioane de dolari sa aiba incasari $698,060,882.

Pana acum o saptamana, It (2017) a fost chiar in Top 10 Filme din 2017 in functie de incasarile de la Box Office. A fost nevoie de un film ca Star Wars pentru ca It sa ajunga pe pozitia 11.

Povestea: Intr-un orasel din SUA numit Derry, rata de disparitie a copiilor bate orice record. Ba mai mult, cu toate ca aceasta statistica este cunoscuta de toata lumea, nimeni nu face nimic in aceasta privinta. Iar copiii dispar in neanent, fara ca cineva sa incerce macar sa afle ce se intampla.

Asa incepe povestea celor sapte copii uniti de intalnirile lor greu de uitat cu un clovn. Cine este acest clovn si ce legatura are el cu disparitia copiilor? Vor reusi cei sapte sa scape cu viata din aceasta incercare? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “It (2017)”
  1. Inchirieri auto December 27, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *