Unfriended (2015)

Unfriended (2015) avea sanse mari sa fie unul dintre cele mai interesante filme psihologice/horror/thriller din acest an. Am presimt asta inca din momentul in care am vazut trailerul filmului. Inca de pe atunci v-am spus cat de entuziasmat m-a facut povestea lui si cat de mult asteptam sa apara. Si cu toate ca existau sanse mari ca un film care se concentreaza pe o conferinta video organizata pe Skype sa fie foarte prost, un alt film asemanator cu aceasta poveste mi-a dat sperante (The Den (2013)). Daca vreti sa vedeti un film bun, va recomand sa il vedeti pe cel din urma mentionat.

Cat despre Unfriended (2015), pentru acesta este subiectul articolului de astazi, filmul nu s-a ridicat, din punctul meu de vedere, la nivelul asteparilor. Mi s-a parut putin plictisitor si, dupa cum spuneam, existau multe lucruri care puteau sa mearga prost la un film care se concentreaza pe o conferinta video online. Si cu toate ca multe lucruri nu au fost nici pe departe cum mi-am imaginat sau cum mi-as fi dorit, trebuie sa recunosc ca povestea reuseste sa te faca curios. Suficient de curios incat sa stai pana la finalul filmul ca sa vezi cum se termina. Acesta, probabil, este cel mai bun lucru la Unfriended (2015). Cu toate ca o sa te plictiseasca, o sa vrei sa afli ce se intampla mai departe.

Povestea: La un dupa sinuciderea unei colege de liceu, sase prieteni se intampla sa fie intr-o conferinta video online. Spre surprinderea lor, in conferinta lor mai apare o persoana necunoscuta de care nu pot sa scape. De aici lucruri devin extrem de interesante pentru ca persoana respectiva pare sa fie fix colega moarta de care va spuneam. Cu toate ca toti stiu ca o persoana moarta nu are cum sa faca aceste lucruri, toate detaliile pe care userul necunoscut le face/stie incepe sa-i sperie rau de tot.

Cine este persoana respectiva si ce legatura cu colega care s-a sinucis? De ce s-a sinucis colega respectiva si ce legatura are cu cei sase? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Unfriended (2015)”
  1. Rica September 7, 2015
    • Daniel Urda September 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *