Pacific Rim (2013)

O productie senzationala, un SF de exceptie, unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2013! Cu greu imi gasesc cuvintele de lauda pentru Pacific Rim. Subiectul este absolut criminal. Un film vis devenit realitate pentru toti pasionatii de benzi desenate. Sa fim seriosi, cine nu si-a dorit in viata asta sa vada o lupta intre un robot gigant si un fel de Godzilla? Da, da, probabil ca majoritatea femeilor dar acesta este un film pentru barbati. Noi stim sa apreciem lucrurile frumoase. Glumesc.

In orice caz, trebuie sa vedeti acest film. Sunt foarte multe clisee americane dar subiectul este atat de captivant incat o sa treceti repede cu vederea micile scapari tipice hollywoodiene.

“Intotdeauna am crezut ca extraterestrii vor veni din cer … dar au venit din adancurile Pacificului. Primul Kaiju a atacat San Francisco. Al doilea, Manila. Al treilea, Kabo. Si apoi ne-am dat seama ca atacurile nu se vor opri. Pentru a ne lupta cu monstrii, am creat alti monstrii. Aveam nevoie de o arma noua. Astfel, programul Jaeger a luat nastere…”

No Responses to “Pacific Rim (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *