Top 10 cei mai detestati actori

Top 10 cei mai detestati actori:

10. Mel Gibson – arestat pentru conducere sub influenta alcoolului, cunoscut pentru rasism, alcoolic, divortat dupa 31 de ani de casnicie (7 copii) pentru a fi cu o tanara extrem de frumoasa…

9. Gwyneth Paltrow – o revista chiar a numit-o cea mai detestata celebritate din lume.

8. Robert Pattinson – urat foarte probabil pentru rolul din Twilight; vi-l aduceti aminte pe Edward, vampirul gay si sclipitor din Twilight, nu-i asa?
Foarte amuzant faptul ca iubita lui (si partenera din film), Kristen Stewart, l-a inselat cu un regizor mult mai urat ca el. Si mai amuzanta a fost declaratia lui despre Twilight, in care si-a batut joc de carte si de film.

7. Tyler Perry – urat mai ales pentru faptul ca recreeaza stereotipuri negative despre negri

6. Hayden Christensen – Anakin Skywalker/Darth Vader intr-o serie nu foarte apreciata de fanii Star Wars.

5. Miley Cyrus – mai e nevoie sa zic ceva? Da, in caz ca nu stiati, Miley a jucat si in filme. Nu, nu se poate spune ca a avut succes. Probabil pentru ca nu a aparut goala in nici un film. Nu e prea tarziu, Miley. Nu e prea tarziu. E timpul tau sa “stralucesti” pe marele ecran. Poti s-o faci! Fa-o! Fanii tai vor sa-ti dea… un Oscar. Intelegi tu… Nu ne dezamagi!

4. Pauly Shore – un actor care poate enerva pe oricine, oricand. E suficient sa vedeti un film de-al lui ca sa intelegeti.

3. Anne Hathaway – se pare ca oamenii nu o suporta pentru ca e prea… perfecta! Da, faptul ca nu esti un subiect de barfa creeaza multe animozitati. Domnisoara perfectiune e prea buna pentru fanii ei.

2. Shia LaBeouf – Ma asteptam sa fie locul 1. Atitudinea lui e de milioane. In caz ca nu stiati, in SUA este considerat un nesimt arogant si fara valoare. Asta, plus talentul lui mediocru care nu il ajuta foarte mult.

Mentiuni: Adam Sandler, Katherine Heigl, Lindsay Lohan,

1. Doi actori sunt la egalitate pe locul 1. Oricat m-am chinuit, nu am putut sa-l aleg pe cel mai enervant.
Kristen Stewart – Acum inteleg de ce Shia nu este pe primul loc. Corect! Kristen este de departe cea mai detestata actrita de pe planeta. Rolul ei din “Toaleta” + mutra ei care nu arata nici un fel de emotie i-au adus foarte multi “fani”.
Jack Gleeson – Cine este Jack? Regele Joffrey Baratheon din Game of Thrones. Mai este nevoie sa zic ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.