War for the Planet of the Apes (2017)

In momentul in care am facut articolul “Cele mai promitatoare filme din 2017“, aveam sperante destul de mari pentru 2017. Speram ca o sa fie un an foarte bun si filmele din lista celor care urmau sa fie lansate pareau sa confirme acest lucru. Evident, nu prea a fost sa fie si nici nu imi fac iluzii prea mari pentru acest sfirsit de an. Dar, cu toate acestea, ma bucur ca macar unele filme din lista nu dezamagesc.

Acesta este si cazul productiei War for the Planet of the Apes (2017). Speram ca filmul o sa fie bun si nu m-am inselat. Cel putin nu in acest caz. Daca vreti sa vedeti un film cu adevarat bun, acesta ar trebui sa fie lista voastra. Si daca s-a intamplat cumva sa ratati primele doua productii din serie (Rise of the Planet of the Apes (2011) si Dawn of the Planet of the Apes (2014)), va recomand sa le cautati. O sa aveti ce vedea pentru o perioada.

Pe scurt, da sunt un fan al serieri si asteptam de ceva vreme sfirsitul acestei povesti. SPER din toata inima ca ceea ce am vazut sa fie sfirsitul. Ar fi pacat sa strice povestea cu un nou film.

War for the Planet of the Apes (2017) inca ruleaza la cinema. Ar trebui sa mergeti sa il vedeti. Celalalte filme care ruleaza pe marile ecrane sunt de toata jena. Doar Dunkirk (2017) mai merita o incercare.

Povestea: Caesar si restul maimutelor care il urmeaza sunt intr-un razboi deschis cu un colonel nemilos care vrea sa scape de “infestatia” care a cuprins Pamantul. In momentul in care acest colonel ii omoara familia lui Caesar, cel din urma porneste pe urmele criminalul, intr-o misiune care poate decide destinele ambelor specii. Ce se va intampla mai departe? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “War for the Planet of the Apes (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *