Cum sa iei teapa de la o “agentie de modeling”

Doamnele si domnisoarele ar trebui sa fie foarte atente atunci cand li se propune sa participe la un casting, mai ales cand angajatii presupusei agentii de modeling le recruteaza pe strada/trotuar. Iata cum puteti ramane fara o suma de bani, in cativa pasi foarte usor de aplicat:

1. Un angajat al agentiei de moda va abordeaza pe strada/trotuar si va ofera un pliant. Va spune ca sunteti frumoasa si ca ar trebui sa participati la un casting.

2. Daca acceptati, agentul respectiv o sa va conduca la un birou inchiriat (de obicei la parterul unui bloc), loc in care vi se va face “oferta firmei”. Puteti semna contractul cu firma doar dupa ce achitati suma de X lei (80 lei, 100 lei, de obicei este vorba de o suma relativ mica).
Da, in caz ca nu v-ati dat seama, cam asta este teapa. Ramaneti si cu ochii in soare, si cu banii luati.

3. Daca ati facut greseala sa semnati contractul si sa pierdeti suma aceea de bani, urmeaza sa mergeti la un interviu cu o persoana din conducerea “agentiei de modeling”. Acesta iti va promite o cariera de succes, plina de bani si admiratori. Bineinteles, exista o mica problema. Pentru aceasta cariera va trebui sa achitati o mica “taxa de succes” de cateva sute de euro.

Dragi femei, agentiile de modeling nu recruteaza pe strada. Daca vi intampla ceea ce v-am povestit mai sus, chemati imediat politia. Nu va lasati pacalite!

House_Everybody_Lies

One Response to “Cum sa iei teapa de la o “agentie de modeling””
  1. Oglinda neagra April 26, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *