Fata reala a Romaniei – Partea a II-a

In prima parte despre fata reala a Romaniei am vorbit despre saracia de la tara (unul din opt copii merge flamand la culcare, unul din cinci copii munceste inainte sau dupa scoala, majoritatea au de mers cel putin 35 de minute pana la scoala), nesimtirea guvernantilor care ne fura pe fata (Guvernul a aprobat schema de ajutor de 750 de milioane de euro pentru marii consumatori industriali – majoritatea sunt PRIVATI) si tupeul reprezentantilor Bisericii SRL care ne fac prosti in fata.

In aceasta a doua parte o sa vorbesc despre prostia care ne inconjoara. In timp ce guvernantii sunt ocupati sa ne fure si se pregatesc pentru urmatoarele alegeri, iar reprezentantii Bisericii nu mai stiu ce sa vanda ca sa stranga bani pentru catedrala lor, oamenii din Romania mor in cele mai bizare si stupide moduri posibile. La ce ma refer?

Un bărbat de 49 de ani şi soţia lui s-au înecat duminică în momentul în care încercau să traverseze râul Jiu de pe un mal pe celălalt, cu două căruţe. Cele două persoane s-au înecat sub privirile mai multor pescari, care în loc să să îi ajute au făcut glume pe seama lor.

Cei doi soţi şi un alt bărbat au hotărât să treacă Jiul cu două căruţe legate la un singur cal. Fără să îşi dea seama apa a crescut simţitor, iar atelajele s-au dezmembrat. Calul a fost singurul care simţit pericolul şi nu a vrut să mai înainteze.

Da, prostia pare infinita dar are o limita: MOARTEA. Cam asta se intampla cand ai un creier, dar nu il folosesti. Sa le fie tarana usoara. Cat despre cel care a filmat, da, faza este amuzanta, dar poate trebuie sa-si puna intrebarea daca poate sa faca ceva sa-i ajute pe saracii (si cu mintea, printre altele) oameni. Faptul ca esti mai inteligent iti da o anumita responsabilitate.

Ah da, oare cine este idiotul care a pus melodia pe fundalul clipului? Cam cat de prost sa fii? Doi oameni au murit si tu pui melodia aia?

Cazul 2:

Un tanar care devenise agresiv a fost batut cu cruzime de agentii de paza ai unei firme private care asigurau ordinea in zona scenei. Barbatul a fost lovit cu pumnii si cu picioarele si calcat pe cap la propriu de mai multi gardieni. Totul sub privirile ingrozite ale celorlalti spectatori.

Un cameraman al postului tv Europa Nova a surprins imagini din locul in care se petreceau violentele. Pe filmare se poate observa cum barbatul este pus la pamant si batut fara incetare, in vreme ce acesta incerca din rasputeri sa-si apere capul de ploaia de lovituri. Apoi, bodyguarzii il iau pe sus si il scot din zona scenei, continuand sa ii care pumni si picioare.

Nu stiu exact care a fost povestea acolo, dar imaginati-va ca puteti sa dati peste astfel de animale.

Frumoasa tara avem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *