Fata reala a Romaniei

Conform unui studiu recent, “unul din opt copii de la sate merge flamand la somn si munceşte peste puteri in gospodaria parintilor, iar unul din cinci copii cu varsta pana in cinci ani nu a fost la medic in ultimul an”. Ba mai mult, unul din cinci copii munceste inainte sau dupa scoala, in timp ce unul din opt copii lipseste de la scoala pentru a munci in gospodarie”.

Iar atunci cand merg la scoala, acesti copii petrec cel putin 35 de minute pe drumul spre scoala. Ah da, “unul din treisprezece copii intre 12-18 ani a fumat cel puţin o data, iar unul din cinci a consumat cel puţin o data bauturi alcoolice”. Da, banuiesc ca v-ati saturat de stirile in care copiii ajung in coma alcoolica la spital.

In orice caz, dragii mei, aceasta este fata reala a Romaniei. O fata in care riscul de saracie este de trei mai mare la sate, o fata ascunsa de guvernanti. Ce fac cei de la Guvern in timp ce altii mor de foame? Ii scutesc pe miliardari de plata la energie. La ce ma refer? La faptul ca Guvernul a aprobat schema de ajutor de 750 de milioane de euro pentru marii consumatori industriali. Exact, cei bogati primesc scutiri de plata din banii NOSTRI, in timp ce oamenii nu stiu cum sa supravietuiasca.

Ce face Biserica, o institutie atat de puternica la sate? Mai are rost sa va aduc aminte de satul dotat cu 28 de biserici? Biserica SRL isi vede de propriile afaceri. Nu au timp de noi decat atunci cand cer pomana si donatii pentru Catedrala Neamului.

Costa doar vreo 500 de milioane de euro, dar cui ii pasa? Ei nu mai au timp de saraci. Saracii sa moara de foame. Patriarhul nu stie de cazurile astea si nici nu cred ca ii pasa. El este prea ocupat cu banii pe care nu reuseste sa-i stranga pentru Catedrala si cu sfintirea sediului Trinitas cu un TRAFALET. DA, degeaba ne faceti prosti, ala era un TRAFALET.

Concluzia? Suntem prosti! Suntem prosti pentru ca nu facem nimic sa scapam de parazitii care ne conduc, de parazitii care vor donatii si se ascund dupa niste sutane.

Sursa: aici.

No Responses to “Fata reala a Romaniei”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *