Unui preot i s-au furat 344000 lei

Suna amuzant, nu-i asa? Un preot ascundea in chilia lui 344000 de lei, adica aproximativ 76500 de euro. De unde avea preotul respectiv suma aceasta de bani? Ce avea de gand sa faca cu banii? Nimeni nu stie… ANAF ar trebui sa intre cumva pe fir. Autoritatile statului ar trebui sa inteleaga ceva din aceasta dreptate divina mascata sub forma unui furt.

Preotul paroh al Manastirii Pasarea a reclamat la Politie ca, la sfarsitul lunii octombrie, persoane necunoscute au intrat in chilia lui si i-au furat 344.000 de lei si o geanta din piele, au declarat pentru News.ro surse din Politia Ilfov.

Cineva mi-a spus acum cateva zile, din surse sigure, ca un preot trebuie sa dea cel putin 50.000 de euro pentru a putea “obtine” o parohie. Cel caruia i s-a cerut aceasta suma de bani s-a dus sa ceara o parohie invocand motive ca bunatatea sau credinta. Care credeti ca a fost raspunsul? Toti cei care l-au auzit i-au ras in nas. Cam aici s-a ajuns cu Biserica SRL.

Pentru ca totul se rezuma la bani.

Cred ca ar trebui sa fim mai atenti atunci cand acesti “reprezentanti” ai Domnului, conducatori de Mercedes si posesori de vile cu cateva etaje, vin sa ne ceara bani. Ba mai mult, ar trebui sa le reamintim ca in iad exista un loc special pentru ei.

bani

Leave a Reply

Your email address will not be published.