Barbie Dreamhouse: Provocarea

Cu câteva zile după mult așteptata lansare în cinema a filmului Barbie de la Warner Bros. Pictures, HGTV dezvăluie renovarea epică în mărime naturală a jucăriei emblematice Mattel, Barbie® Dreamhouse, creând cea mai mare, îndrăzneață și de poveste casă din toate timpurile în cea mai nouă emisiune de tip competiție, Barbie Dreamhouse: Provocarea. Emisiunea va avea premiera la HGTV marți, 25 iulie, la ora 22:00.

Barbie Dreamhouse: Provocarea are patru părți și este prezentată de supermodelul, designerul, autorul și antreprenorul Ashley Graham. Opt echipe de vedete HGTV și un celebru bucătar de la Food Network vor transforma o casă din sudul Californiei într-o Barbie Dreamhouse din viața reală.

Fiecare episod va prezenta un conținut captivant și nostalgic Barbie, în timp ce fiecare echipă implementează în toată casa modele îndrăznețe sinonime cu emblematica Barbie Dreamhouse, inclusiv o podea de dans luminată și un acvariu care se transformă în birou, precum și elemente toietice geniale, cum ar fi un carusel de pălării în dulapul lui Barbie și o combinație de lift pentru animale de companie/ cabină telefonică în camera de zi. La final, echipa de design câștigătoare va face o donație către Salvați Copiii.

Barbie Dreamhouse: Provocarea va avea numeroși invitați surpriză, inclusiv unele dintre cele mai importante nume din filmul Barbie. În timpul competiției, aclamatul designer și colaborator al Barbie, Jonathan Adler, va coordona juriul, alături de Tiffany Brooks, designer HGTV și expert în Barbie Dreamhouse, cărora li se va alătura săptămânal un invitat celebru.

Barbie Dreamhouse: Provocarea începe la HGTV marți, 25 iulie, la ora 22:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *