“Welcome home Nikki Glaser?”, in premiera la E!

Artista de stand-up comedy, experta in roast si gazda de podcast, Nikki Glaser este purtata de viata inapoi la radacinile ei, in orașul ei natal, St. Louis, MO. Fara filtru, Nikki gestioneaza relatiile cu prietenii, familia si dragostea ca o celebritate locala. Welcome Home Nikki Glaser? are premiera in 5 iunie la E! Entertainment, iar episoadele de jumatate de ora se vor difuza in fiecare duminică, de la ora 22:00.

Departe de stilul ei de viață de la Hollywood, Nikki se întoarce în St. Louis unde pornește într-o călătorie amuzantă și adesea incomodă de autodescoperire. În mijlocul mișcării ei haotice, Nikki se sprijină mult pe părinții ei Julie și EJ Glaser, pe iubitul ei din copilărie, Kerstin Robertson, pe colegul ei de cameră, Andrew Collin și chiar pe fostul ei iubit, Chris Convy. Ca un pește mare într-un iaz mic, Nikki experimentează și greșeli în timp ce încearcă să găsească dragostea. În ciuda faptului că s-a întors acasă, este hotărâtă să experimenteze, își testează abilitățile de muzician și își implică familia în sfera ei profesională, uneori spre bucuria și alteori spre jena lor. Deși cariera ei este la cote maxime, Nikki rămâne legată de prietenii și familia ei, care încă o văd ca fiind doar Nikki din St. Louis.

Seria Welcome Home Nikki Glaser? are premiera la E! Entertainment duminica, 5 iunie, de la ora 22:00 si este produs de Evolution Media, cu Alex Baskin, Douglas Ross, Brian McCarthy, Ailee O’Neill, Sarah Kane si Nikki Glaser in calitate de producatori executivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *