Samsung Galaxy Fold este disponibil in oferta Vodafone

Vodafone Romania ofera, incepand de vineri, noul Samsung Galaxy Fold. Primul telefon pliabil al celor de la Samsung ofera o experienta de utilizare inedita datorita design-ului pliabil, a ecranului generos Dynamic AMOLED, Infinity Flex Display, si al camerei foto-video versatile.

Diagonala ecranului noului Galaxy Fold masoara 4.6” atunci cand smartphone-ul este pliat. Utilizatorii pot utiliza pana la trei aplicatii simultan pe Galaxy Fold. Astfel, acestia vor avea o experienta vizuala ampla datorita diagonalei de 7.3”. In plus, noul telefon ofera continuitate pe cele 2 ecrane, orice aplicatie deschisa in ecranul secundar putand fi continuata pe cel principal.

Sistemul de camere are sase obiective foto: o camera frontala, doua camere pozitionate in interior si trei camere amplasate pe spate. Acestea din urma includ un obiectiv de 16MP Ultra Wide, 12MP Wide si 12 MP telephoto. Utilizatorii au posibilitatea de a fotografia rapid, cu o singura mana, prin intermediul camerelor frontale si a celor din spate atunci cand smartphone-ul este pliat. 

Galaxy Fold dispune de o baterie dubla de 4.380 mAh care asigura o autonomie prelungita. Acumulatorul optimizeaza automat utilizarea energiei in functie de aplicatiile care ruleaza in acel moment.

Smartphone-ul are 12GB memorie RAM si 512GB spartiu de stocare.

Mai multe detalii despre smartphone si despre abonament sunt disponibile pe https://www.vodafone.ro/telefon-Samsung-Galaxy_Fold-512-Negru-12_GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *