The Third Day, cu Jude Law – pe HBO GO

Primul episod al miniseriei The Third Day / A Treia Zi este disponibil pe HBO GO. Rolurile principale sunt interpretate de Jude Law (The New Pope), Naomie Harris (nominalizata la premiile Academiei Americane de Film pentru Moonlight), Katherine Waterston (Fantastic Beasts), Emily Watson (nominalizata la premiile Emmy® si Globul de Aur pentru Chernobyl) si Paddy Considine (The Outsider).

Creată de Dennis Kelly și Felix Barrett, miniseria A treia zi este împărțită în două: vara și iarna. Spusă pe parcursul a trei episoade, povestea din prima parte, ”Vara”, îl urmărește pe Jude Law în rolul lui Sam, un bărbat atras de o insulă misterioasă de pe coasta britanică, unde întâlnește un grup de localnici hotărâți să-și apere tradițiile cu orice preț. 

Povestea din a doua parte, ”Iarna”, se petrece pe parcursul a trei episoade, iar Naomie Harris o interpretează pe Helen, o intrusă ambițioasă, care vine pe insulă în căutarea unor răspunsuri, însă sosirea ei nu face decât să precipite un conflict care îi va hotărî viitorul. Miniseria este o coproducție Sky/ HBO. Este prima dramă originală produsă de noua casa de producție Sky, Sky Studios, în colaborare cu Plan B Entertainment, Punchdrunk și scenaristul Dennis Kelly. Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Felix Barrett and Dennis Kelly sunt producători executivi.

Fiecare dintre cele sase episoade va fi disponibil pe HBO GO in fiecare marti si va fi difuzat la HBO de la ora 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.