Bloggeri la schimb – Merg la Sibiu!

In caz ca nu ati aflat, fac parte dintre cei cinci bloggeri brasoveni care participa la proiectul Bloggeri la schimb. La ce se refera mai exact proiectul? Citez: “Cum ar fi să iei niște bloggeri și să-i pui să muncească într-o fabrică? Şi ca s-o faci și mai interesant, cum ar fi să iei niște bloggeri din două orașe importante în online și să-i dai la schimb?

Dupa ce, in prima editie, s-a facut schimb de bloggeri intre orasele Cluj si Timisoara, acum a urmat randul oraselor Brasov si Sibiu.

bloggeri_la_schimb_sibiu_brasov

Asadar, timp de o zi, voi lucra la o fabrica Siemens din Sibiu, ca orice angajat cu acte in regula de la ei. Postul ocupat? Pregatirea fabricatiei. Sper sa nu o pregatesc pentru ultimul drum. Glumesc! Avand in vedere ca am terminat facultatea de Inginerie Tehnologica, sunt sigur ca o sa ma descurc.

Bloggerii participanti sunt: Tudor Popa, Diana Ribana, Feri Teglaş, Rareş Hudea şi Mircea Hodârnău din Sibiu si Ovidiu Eftimie, Florenţa Dănilă, Manuel Cheta, Alex Trofim si subsemnatul.

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece si Nebuloasa in colaborare cu Siemens Romania si sustinut de: Hotel Levoslav, Supporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-car si Hotel Ambient.

4 Responses to “Bloggeri la schimb – Merg la Sibiu!”
  1. Mihai Motrescu March 28, 2012
  2. Pato Basil April 1, 2012
  3. Reclame Tv April 3, 2012
    • angel3110 April 4, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *