Suicide Squad (2016)

Cu toate ca a avut parte numai de review-uri negative din partea criticilor (rating de 27% pe rottentomatoes.com, nota 4.7/10), Suicide Squad (2016) a reusit sa doboare recordul de incasari din luna August la box-office-ul american. Suma adunata: 135,1 milioane de dolari, mult peste vechiul record de 94,3 milioane de dolari detinut de Guardians of the Galaxy (2014).

Ba mai mult, majoritatea celor care au vazut filmul au fost destul de multumiti de ceea ce au vazut. Sigur, Suicide Squad (2016) nu se poate compara cu productiile Marvel, dar asta este o alta poveste si as prefera sa nu intru in polemici. Unii iau prea in serios lupta dintre Marvel si DC, multi nu inteleg ca cei de la DC fac filmele intr-un alt stil.

Cum a fost filmul? Interesant si suficient de bun incat sa mergeti la cinematograf sa il vedeti. Alta varianta oricum nu o sa aveti in aceasta luna. Poate doar Jason Bourne, dar nu pot sa spun nimic despre el pentru ca nu l-am vazut. Sper sa am ocazia in zilele urmatoare.

Cum a jucat Jared Leto in rolul lui Joker? Extrem de prost. Sincer sa fiu, nu inteleg de cei de la DC s-au deranjat sa ii ofere rolul. Bine, nici Joker nu prea avea ce sa caute in acest film, dar as prefera sa nu lungesc discutia.

Povestea: Dupa moartea lui Superman, americanii si-au dat seama ca singura metoda de a opri un viitor inamic cu puteri supranaturale este de a lupta impotriva focului cu foc. Pentru a face asta, sub indrumarea lui Amanda Waller, ei au decis sa infiinteze o echipa de infractori foarte periculosi pe care sa ii foloseasca in diferite misiuni aproape imposibile. Echipa: Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Diablo, Killer Croc si Enchantress (Cara Delevingne).

Problema? Unul din acesti infractori are alte planuri… Si era sa uit de Joker, care isi prietena inapoi (Harley Quinn) si are de gand sa faca absolut totul pentru a reusi asta.

No Responses to “Suicide Squad (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *