It Could Happen to You (1994)

It Could Happen to You (1994) este unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut. Un film superb, unul din preferatele mele, o poveste de dragoste cum numai in filme poti sa vezi. Sau poate ca nu… Eu inca mai sper sa gasesc ceva de genul si poate de aceea iubesc atat de mult comediile romantice. Numai aici poti sa vezi o astfel de dragoste. In viata reala sau cam sceptic dar sa nu stricam atmfosfera frumoasa. Nu stiu daca l-ati vazut dar, credeti-ma pe cuvant, daca aveti cat de cat o atractie pentru acest gen, trebuie sa il (re)vedeti.

Nu stiu de ce Nicolas Cage a renuntat la acest gen si apare in tot felul de porcarii, dar eu inca sunt de parere ca este un actor foarte bun si acest film este doar un exemplu. Sa nu uitam de The Family Man (2000) si Trapped in Paradise (1994), alte doua filme pe care le iubesc.

Povestea: Charlie Lang (Nicolas Cage) este un politist cu un suflet de aur, genul de om care si-ar da si ultimii bani ca sa ajute pe cineva in nevoie. Din pacate pentru el, sotia lui (Muriel) este exact opusul lui. In orice caz, el duce o viata linistita si ajuta oamenii de fiecare data cand are ocazia. Probabil acesta a fost si unul din motivele pentru care a ales cariera de politist.

Ei bine, un astfel de om nu putea sa ramana fara noroc in viata, asa ca soarta face ca tocmai el sa castige un premiu la loterie, patru milioane de dolari. Numai ca tot soarta l-a pus intr-o mica dilema inainte de a incasa premiul. Pentru ca nu a avut bani pentru bacsisul unei domnisoare de la un restaurant, Charlie i-a promis jumatate dintr-un eventual castig la loto. Si da, el decide sa-i dea banii. Dupa cum va puteti da seama, acest castig le schimba viata dar nu in modul in care si-ar fi imaginat…

Puteti vedea filmul online: aici.

Trailer:

No Responses to “It Could Happen to You (1994)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *