Pride & Prejudice (2005)

Cu toate ca nu se poate compara cu miniseria britanica din 1995, cea cu Colin Firth si Jennifer Ehle in rolurile principale, o ecranizare aproape perfecta a cartii cu acelasi nume scrisa de Jane Austen, drama romantica Pride & Prejudice (2005) poate fi o alternativa destul de buna pentru pasionatii genului. Desi lipsesc multe parti interesante din carte, iar cateva scene sunt modificate (inclusiv partea de final), per ansamblu, cred ca producatorii au facut treaba destul de buna cu acest film. Fanii povestilor de dragoste ar trebui sa il aiba pe lista.

Povestea banuiesc ca o stiti deja. Daca nu, va recomand sa cititi cartea (preferata mea), sa vedeti miniseria britanica si, eventual, daca mai vreti o varianta interesanta, sa incercati si aceasta versiune.

Eu, unul, sunt multumit de ceea ce am vazut. Nu se poate compara cu versiunea din 1995, care respecta in totalitate cartea si surprinde excelent actiunea, energia si tensiunea constanta a povestii, dar prezinta o alternativa interesanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *