The Longest Ride (2015)

Asa cum se intampla de obicei, cartea cu acelasi nume scrisa de Nicholas Sparks este mult mai interesanta decat filmul. Nici o surpriza pana aici, nu-i asa? Rareori se intampla ca un film sa fie mai interesant decat cartea din care a fost inspirat. Daca va pasioneaza povestile de dragoste, va recomand sa cititi cartea. Sunt absolut sigur ca o sa va placa. Daca nu aveti timp de carti/citit sau de o calatorie romantica, puteti sa va uitati cu iubitul/iubita la The Longest Ride (2015), o drama romantica foarte reusita. Nicholas Sparks a stiut intotdeauna cum sa spuna o poveste de dragoste. Nu cred ca a dat gres pana acum.

In caz ca nu stiti cine este Nicholas Sparks, imaginati-va varianta masculina a lui Sandra Brown. Povestile lacrimogene fac parte din specialitatea casei. The Notebook, The Last Song, A Walk To Remember, Safe Haven, The Lucky One sau Dear John sau The Best of Me (2014) sunt doar cateva din povestile pe care le-a scris. Sunt sigur ca ati auzit de cel putin cateva din ele.

Povestea: The Longest Ride este povestea dragoste a lui Luke, un fost campion de bull riding care incearca sa revina in competitie dupa un accident, si a lui Sophia, o studenta care se pregateste sa plece spre New York, loc in care o asteapta o slujba de vis in lumea artei. Din pura intamplare, evident, cei doi se intalnesc si… stiti cum merge povestea. Vorbesc, ies la o intalnire, totul pare perfect. Asta pana in momentul in care ea se decide sa ii spuna ca pleaca la New York in cateva luni. Avand in vedere ca magia unei intalniri foarte frumoase este stricata de aceasta veste, Luke se decide sa o duca pe Sophia acasa. Pe drum, insa, observa un accident de masina.

In masina respectiva se afla Ira, omul a carui poveste de dragoste urmeaza sa le schimbe viata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *