Big Game (2014)

Un copil de 13 ani il ajuta pe presedintele SUA sa supravietuiasca dupa ce Air Force One este doborat. Suna ca reteta perfecta pentru o mare porcarie, nu-i asa? De parca nu ne-am plictisit de toti adolescentii (The Hunger Games, Divergent, Insurgent, Maze Runner) care au impresia ca numai ei pot salva lumea de la distrugere… Sa fiu sincer, puteam sa jur ca filmul o sa fie foarte prost, dar notele relativ bune de pe site-urile de specialitate m-au convins ca ar fi cazul sa-i acord o sansa.

Concluzia? Mare greseala! Exista sanse sa va placa filmul… daca reusiti sa va reduceti semnificativ IQ-ul si sa nu va puneti prea multe intrebari logice. Glumesc. Nu exista nici o sansa sa va placa mizeria asta. Nu imi vine sa cred ca cineva si-a irosit banii cu asa ceva.

Povestea: Un copil se afla undeva intr-o padure din Finlanda, la o cabana, pentru a trece de un ritual prin care isi poate demonstra maturitatea. Pe scurt, el trebuie sa gaseasca o caprioara si sa o omoare. Numai ca in loc de caprioara il gaseste pe presedintele SUA intr-o naveta de salvare. Nimic neobisnuit pana aici, nu-i asa? Si ca totul sa fie perfect, copilul este singura persoana care il poate ajuta “pe cel mai puternic om din lume” sa supravietuiasca, avand in vedere ca si foarte multi teroristi sunt pe urmele lui.

Da, cu toate ca nu va asteptati, acesti teroristi sunt foarte speciali. Au reusit sa doboare Air Force One, cateva avioane F16 si sa opreasca cumva toate serviciile americane de securitate. Probabil au descoperit cum sa opreasca timpul, ca altfel nu-mi explic cum CIA, FBI, NSA si celalalte zeci de servicii de care nu o sa auzim niciodata nu reusesc sa salveze presedintele SUA, obligandu-l pe acesta sa se bazeze pe un copil.

Ce se va intampla cu caprioara, avand in vedere ca baiatul este ocupat cu teroristii? Ramane sa aflati singuri… daca aveti o ora si jumatate la dispozitie si chiar nu aveti ce sa faceti cu ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *