Saw II (2005)

Desi nu se poate compara cu Saw (2004), primul film din serie, o opera de arta cand vine vorba de filme psihologice, Saw II are o poveste suficient de interesanta incat sa merita o recomandare/vizionare. Da, ca de obicei, sequel-ul nu se poate compara cu originalul, dar aceasta productie reuseste cumva sa fie de calitate.

Trebuie sa apreciez efortul. Banuiesc ca l-ati vazut, dar daca se intampla sa nu fie cazul, va recomand sa il cautati. Pasionatii genului (film psihologic/horror/mystery) nu vor fi dezamagiti de ceea ce vor vedea.

Povestea: Aflanduse-se la locul uciderii unei victime de-a lui Jigsaw/John Kramer (Tobin Bell), detectivul Eric Matthews (Donnie Wahlberg) descopera un indiciu care il duce la locul in care se ascunde criminalul in serie. Cand ajunge acolo, el realizeaza ca Jigsaw se “joaca” cu fiul lui (Daniel Matthews) si alte sapte persoane. Jocul este destul de simplu. Toti cei opt “participanti” au inhalat un gaz toxic. Pentru a nu muri, cei opt trebuie sa gaseasca antidotul ascuns in casa in care se afla in cel mult doua ore.

Vor reusi cei opt sa supravietuiasca? Va reusi detectivul Eric Matthews sa isi salveze fiul? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Saw II (2005)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *