Romania salbatica va avea mai multe proiectii speciale

Romania salbatica a avut pe 30 iulie premiera mondiala in cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF) unde a fost laureat cu Premiul publicului. Documentarul realizat de Dan Dinu si Cosmin Dumitrache a inregistrat cel mai mare numar de spectatori la editia aniversara a festivalului – la cele patru proiectii incluse in program au participat, in total, peste 3.500 de spectatori, premiera fiind sold-out cu cateva zile inainte de proiectie.

Documentarul se va lansa in cinematografele din tara in a doua parte a lunii septembrie, insa va ajunge inca din luna august in mai multe orase, in cadrul mai multor proiectii speciale, in prezenta echipei. Prima de acest fel va fi în cadrul deschiderii TIFF Sibiu, pe 5 august, in Muzeul in aer liber, de la ora 21:45. Biletele au fost deja puse in vanzare: AICI.

De la Sibiu, echipa filmului va pleca direct spre Fagaras Fest, organizat de Fundatia Propak si Conservationa Carpathia. Documentarul, care a beneficiat de ajutorul administratiilor de parcuri nationale si naturale, al RNP Romsilva si a multor ONG-uri de mediu, va putea fi vazut aici in aer liber pe 6 august, de la ora 20:00.

Un alt eveniment important in cadrul caruia Romania salbatica va fi prezentă la intalnirea cu publicul cinefil este inchiderea celei de-a 12-a editii a Serilor Filmului Romanesc de la Iasi, pe 15 august, de la 20:30, in Piata Unirii. Tot in aer liber va putea fi urmarit pe 18 august, la Zabola, in atmosfera autentica a Domeniilor Mikes(Zabola Estate). De acolo echipa filmului va pleca la Timisoara, unde va avea loc o proiectie speciala in cadrul Caravanei TIFF, la Gradina Capitol, pe 20 august.

România sălbatică, cel mai spectaculos documentar dedicat naturii din țara noastră, va fi distribuit din toamnă în cinematografele din întreaga țară de Transilvania Film. Mai multe detalii despre alte evenimente speciale în care filmul va putea fi urmărit vor fi anunțate în curând.

No Responses to “Romania salbatica va avea mai multe proiectii speciale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *