Mr. Queen (2020)

Mr. Queen (2020) este cu siguranta una dintre cele mai bune comedii romantice coreene. A trecut ceva timp de cand nu am vazut o comedie atat de amuzanta si… interesanta. Nu exista sanse sa va plictisiti urmarind acest serial.

Povestea este superba, actorii sunt de nota 10, mai ales actrita principala. Este aproape imposibil sa nu te indragostesti de felul ei de a juca rolul respectiv. Cat despre poveste, nu cred ca o sa mai gasiti ceva asemanator in alt film / serial: comedie, intriga, politica, tradari, istorie. Are de toate pentru toti.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti serialul. Satisfactia este aproape garantata. Nu o sa-l gasiti pe Netflix, din pacate. Dar il puteti urmari gratuit pe viki.com. Exista si subtitrare in limba romana.

Povestea: In urma unui accident, un bucatar sef al Casei Albastre din Coreea (Jang Bong Hwan) se trezeste in corpul viitoarei regine a Joseon-ului, cateva sute de ani in trecut. Sotul ei? Regele Cheoljong, un conducator fara putere, condus de o familie influenta si corupta, dar care are in plan sa schimbe acest lucru. Va reusi el sa faca asta, avand in vedere ca “sotia” lui face parte fix din familia corupta de care trebuie sa scape? Ramane sa aflati singuri…

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019)Hi Bye, Mama! (2020)Uncontrollably Fond (2016)Oh My Ghost (2015)Hotel Del Luna (2019)It’s Okay to Not Be Okay (2020)Beauty Inside (2018)Crash Landing on You (2019)Cunning Single Lady (2014)I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “Mr. Queen (2020)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *