Gone Girl (2014)

Gone Girl (2014) era pe lista mea “de vazut” inca din momentul lansarii. Nu cred ca mai are rost sa va spun cate recomandari am primit in privinta acestui film. Am auzit prea multe lucruri bune despre el si, evident, nu puteam sa il ignor. Ieri, dupa o perioada destul de lunga in care am incercat sa gasesc putin timp liber, am reusit sa il vad. Pot sa va confirm toate lucrurile bune care se spun despre Gone Girl (2014). Trebuie neaparat sa il vedeti. Cu siguranta este unul din cele mai bune filme psihologice din 2014. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Doar Predestination (2014), Non-Stop (2014) sau Before I Go To Sleep (2014) cred ca mai au sansa sa concureze cu Gone Girl (2014) pentru titlul de cel mai bun film psihologic din acest an.

Povestea: Aniversarea casatoriei. Cinci ani de cand doi indragostiti au decis sa-si uneasca destinele. Totul ar trebui sa fie lapte si miere, nu-i asa? Aparentele inseala. Cu toate ca ar trebui sa se bucure de o zi foarte speciala, Nick Dunne se trezeste cu genul de surpriza pe care ar fi vrut sa o evite. Sotia lui este de negasit, casa este ravasita. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Nick suna la politie. In scurt timp, politistii incep sa investigheze cazul. Fiind vorba de o persoana celebra, media acopera foarte bine cazul.

Sub presiunea politiei, portretul de sot iubitor al lui Nick incepe sa-si piarda efectul. Minciunile ies la iveala, dovezile de infidelitate sunt acoperite de presa, iar cuvantul “vinovat” isi face loc pe frunte sotului ingrijiorat de disparitia unei sotii pe care se pare ca nu o iubea asa de mult pe cat pretindea.

Unde este sotia lui? Este Nick vinovat de moartea/disparitia ei? Este cazul acesta atat de simplu pe cat pare? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Gone Girl (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *