Predestination (2014)

Predestination (2014) este unul dintre cele mai bune filme psihologice/SF-uri pe care le-am vazut in 2014. Pot sa va spun ca acest film intra lejer intr-un top trei 2014 al filmelor din categoriile respective. Desi are un inceput relativ slab, ceea ce urmeaza dupa partea de introducere o sa va lase cu gura cascata. Cu greu puteti gasi un astfel de film. Este total imprevizibil. Nu o sa va puteti da seama niciodata cum se termina. Nici macar nu o sa va puteti imagina directia in care vrea sa mearga povestea. Incep sa raman fara superlative cu care sa il laud. Da, atat de mult mi-a placut! Daca va plac filmele din categoriile SF/thriller/film psihologic, trebuie neaparat sa vedeti acest film.

Si stiti care este partea amuzanta? Acest film incredibil a fost facut de australieni, iar bugetul filmul a fost destul de mic. Asta ne demonstreaza inca o data, desi nu mai era nevoie, ca americanii pot fi facuti de orice in ziua de astazi. Este nevoie doar de putina creativitate si foarte mult efort. Ah da, americanii inca nu au preluat acest film pentru proiectare in SUA…

Povestea: Nu pot sa va dau foarte multe detalii pentru ca as strica farmecul filmului. Tot ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca unul din cei mai buni agenti ai Guvernului, aflat la ultima sa misiune, trebuie sa prinda singurul criminal care i-a scapat de-a lungul timpului.

Sunt foarte vag, stiu, dar o sa-mi multumiti dupa ce vedeti filmul. Si daca tot l-ati vazut si v-a placut, va recomand si urmatoarele filme: Source Code (2011), The Jacket (2005), Coherence (2013), Triangle (2009), Edge of Tomorrow (2014), Looper (2012), The I Inside (2004) sau Deja Vu (2006).

P.S Nu va recomand sa va uitati la trailer. O sa strice din farmecul filmului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.