Hi Bye, Mama! (2020)

Hi Bye, Mama! (2020) este una din cele mai reusite drame pe care le-am vazut in ultima perioada. Este o productie coreeana si originala Netflix pe care trebuie neaparat sa o vedeti.

Povestea serialului abordeaza o tema foarte interesanta: moartea. Mai precis, accentul se pune pe cat de mult ne influenteaza / afecteaza moartea unei persoane de dragi, pe felul in care reactionam dupa o tragedie.

Hi Bye, Mama! este povestea lui  Cha Yu Ri, o femeie fericita, iubita care moare in urma unui accident si lasa in urma foarte multe regrete. Printre ele, cel mai mare este de a nu putea fi alaturi de fiica ei.

Distrusa de durere, Cha Yu Ri reuseste sa ramana totusi alaturi de familia ei sub forma de fantoma timp de cinci ani. Dupa acesti cinci ani, in urma unui miracol, ea reinvie.

Dupa cum va puteti imagina, socul celor care o cunosc nu poate fi descris in cuvinte. Iar vietile lor nu vor mai fi niciodata la fel.

Alte seriale coreene foarte interesante: Doctor John (2019), Uncontrollably Fond (2016), Oh My Ghost (2015), Hotel Del Luna (2019), It’s Okay to Not Be Okay (2020), Beauty Inside (2018), Crash Landing on You (2019), Cunning Single Lady (2014), I’m Not a Robot (2017-2018)

No Responses to “Hi Bye, Mama! (2020)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *